Located within a short walking distance from the centre of Norwich in Norfolk, Jane Richards Interiors was commissioned to design the interior of this light-filled penthouse apartment. Primarily used as weekend retreat, the objective was to create a harmonious flow between the two main living spaces and adjacent terraces.

The space was repositioned and redefined to achieve the perfect balance between functionality and aesthetics. A quiet colour palette contrasted with bold detailing features throughout, ensuring a calm and elegant, yet fresh feel from room to room.

Inspired by our clients' passion for contemporary Dutch design, key pieces from the collections of Moooi, Piet Boon, Artifort and Studio Job were selected, injecting the spirit and playfulness of Dutch design into the apartment. In addition to the main living spaces a further three rooms are to be developed during the winter months.

Previous Project Next Project